Кандидат за народен представител от КП „Движение Да България“ в Русе, на 8. място в листите.

Биографични факти

  • Роден е на 25 август 1975 г. в Русе;
  • Живее и работи в Русе;
  • Женен, има две дъщери на 5 и 11 години;
  • Завършил е средно техническо образование с профил машиностроене;
  • Работи в областта на производството и търговията, извършва консултации на фирми от промишлеността по теми, свързани с технологичното оборудване и внедряване на иновативни технологии в производството им.

Причините за включването му в политиката са нетърпимостта му към корупцията, неспазването на законите и тоталната разруха, настъпила в българското общество и продължаваща вече твърде дълго. Вярва във възможностите на българския народ и е убеден, че всичко което се случва около нас, може и трябва да бъде под контрола на гражданското общество, което ние като граждани сме длъжни да изградим.

Смята че България има прекрасна природа, чудесен климат, плодородна земя и всички тези ресурси трябва да бъдат използвани, за да осигурим достоен живот на нашите деца и родители тук в България, а не да се превръщаме в бели роби на друго място. Стреми се и за миг не забравя колко много герои са дали живота си за България, което го задължава морално да се бори да превърне нашата родина в една просперираща и правова държава.

Свободното си време обича да прекарва заедно със семейството си сред природата. Обича много да пътува и има много хобита, сред които са пчеларството и дърводелството.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни