Кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ от Добрич, на 6. място в листата.

Биографични факти

  • Роден е през 1979 г. във Велинград, семеен с едно дете. Живее в Балчик;
  • Има висше образование по международни отношения от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.
  • Работи в областта на комуникациите, информационните технологии и охранителната дейност.

Основният проблем, според Владимир, в работата на малките и средни фирми в региона е упадъкът и прогресивното обедняване на населението и обезлюдяването, което води до спад в потреблението на стоки и услуги, което пък е следствие от некомпетентно управление, порочни практики и корупция. Невъзможността или нежеланието на държавните институции да изпълняват функциите си, е също толкова вредно, колкото изпълняването или неизпълняването им спрямо определени субекти.

Първата причина да се политизира е липсата на доверие към системните политически играчи, които управляват партиите като фирми, а държавата като обор. Втората причина е, че достатъчно много години управляващите буквално решава против неговите интереси, разбирания и ценности.

Смята, че сме свидетели на разделяне и поляризиране на обществото в името на нечии чужди политики и интереси и пренебрегване на националния интерес и на остро взаимно противопоставяне на гражданите на Републиката в името на интересите на други държави, когато над всички е интереса на България. Владимир иска детето и семейството му да живеят на нормално място, у дома, в България.

Малкото свободно време, в самото начало или края на деня, предпочита да прекарва с книга в ръка. Понякога в късните часове на деня се завръща към амплоато си на геймър.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни