Кандидат за народен представител от „Да, България“ в Русе, на  3. място в листите.

Биографични факти

  • Роден е през 1966 година в Русе;
  • Разведен, има дъщеря и внуче;
  • Завършва история във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ през 1991 година;
  • Притежава допълнителни квалификации по маркетинг и мениджмънт на малки и средни предприятия, по управление на земеделски стопанства, рисков мениджмънт, и  разработване и внедряване на системи за управление на риска.

Между 1990–2003 г. Младен участва в създаването и работи като журналист в първите цветни всекидневници във Велико Търново, във вестниците „Добро утро“ и „Янтра Днес“ и в Русе с „Русенски Стандарт“, а от 2000 г. до 2003 г. е създател и главен редактор на първия цветен информационен седмичник в община Горна Оряховица – „Устрем”.

Автор е на над 3000 публикации в регионални, национални и международни печатни медии. Удостоен е с Национална награда за поезия от издателство „Христо Г. Данов“ през 1990 година. От 2006 г. досега се занимава с разработване на проекти по европейски и международни програми, лектор е и преподавател по маркетинг и мениджмънт на малки и средни предприятия, по управление на земеделски стопанства, биоземеделие, бизнеспланиране на малки и средни предприятия.

Младен е един от основателите на първата неформална студентска организация в България след 1989 г. – Независимата студентска лига към Великотърновския университет (създадена на 18. ноември 1989 г.) и неин председател между  декември 1990 г. и май 1991 година. Учредител е на СДС в област Велико Търново през (на 10 януари. 1990 г.), председател е на Стачния комитет по време на двете окупационни студентски стачки във Великотърновския университет през 1990 година (юни–юли и ноември–декември). Кандидат за народен представител от СДС през 1994 г., общински съветник в община Горна Оряховица през мандата 2003–2007 година.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни