Промени в Конституцията: Национална гражданска инициатива „За Демократична България“

Миряна Захариева е кандидат за народен представител на КП „Движение Да България“ на 2 място в листата за София-област,  и на 4 място във Враца.

Биографични факти:

  • Родена е в Ботевград, на 29 години;
  • Омъжена е и е майка на две момчета;
  • Професионално се занимава с онлайн пиар и маркетинг;
  • Доброволно работи за каузите на деца и младежи в неравностойно положение.

Миряна управлява онлайн репутацията на граждански организации, бизнеси и публични личности с основен фокус върху социалните мрежи.

Учредител е и член на Националния съвет на „Движение Да България“.

Професионалната ѝ биография и опит са свързани с работа с уязвими групи – младежи, напускащи домове за деца лишени от родителска грижа, деца и семейства в риск, бебета и малки деца, разделени от биологичните си семейства и други. Член (в оставка) е на управителния съвет на фондация „Надежда за малките“, която се грижи за бебета и малки деца, изведени от семейна среда. Член е на „Асоциация Общество и Ценности“.

Миряна вярва, че здравото семейство е в основата на здравото общество и че малка, но добре организирана държава, която съдейства на работливите и предприемчиви българи да се развиват, е политическият ключ към просперитета на страната ни.

Обича да чете и е убедена, че въвличането на децата във вълнуващи истории, чрез слушане и писане им помага да опознаят себе си и околните, както и да изразяват и отстояват себе си, зачитайки свободата и чувствата на другите.

Последвайте Миряна Захариева във Фейсбук.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни