Кандидат за народен представител от КП „Движение Да България“ в Силистра, на 2. място в листата.

Роден е в Силистра. Живее в София, неженен.

Мирослав Минчев е сериен предприемач с фокус върху устойчивите бизнес модели и образователната трансформация, насочена към партньорство и иновации. Той е човек, създаващ и разработващ локални и глобални инструменти за устойчиво развитие и за защита на природната екосистема. Има силно развити познания и опит в Пермакултура и био-динамичното земеделие. Притежава добре култивирана опитност в предприемачество и управление на бизнеса в сферите на човешкото здраве и здравословния начин на живот, в здравеопазването, в производството и консумация на храна. Притежава и сериозен стаж и умения в управлението и взаимодействието с многофункционални екипи, с различни нива на интеграция.

Мирослав е член на три граждански инициативи – „Правосъдие за всеки“, „Гласувай без граници“ и „Силистра диша“. Активен участник е в защитаването и отстояването на човешките права, природите богатства и биоразнообразието в България. Участва и в организирането на първата в България годишна конференция на Глобален предприемачески Мониторинг (GEM), чиято цел е да подкрепи, насърчи и разшири възможностите и политиките за предприемачество в България. „Да, България!“ е първата политическа инициатива, с която се захваща, и посредством нея той иска да наложи ред, законност, справедливост и свобода на избор за всеки жител на България. Искрено желае да повиши жизненият стандарт и да осигури изобилие и благодат за бъдещите поколения!

Мирослав силно вярва, че е дошло време за всеки един от нас да бъде свободен, да бъде творец на своя живот, да расте, да се развива, да върши дела, с които да осигурява благодат, изобилие, мир и радост за всяко живо същество.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни