Кандидат за народен представител от КП „Движение Да България“ в Плевен,  на 2. място в листата.

  • Роден е в Плевен и живее в София;
  • Има един роден син на 3 години и един доведен на 11 години;
  • По образование е магистър по международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопансттво;
  • Семестриално завършил магистър Международна икономика и бизнес в университета в Утрехт (Холандия);
  • По професия е икономист, с 11 години професионален опит в банковата сфера като експерт по търговията на валутни пазари и с 3 години опит в паричните пазари;
  • Притежава осем годишен опит като експерт по управление на кредитния риск.

Понастоящем е експерт по финансови и стопански анализи в частна фирма, занимаваща се с онлайн разплащания. Основни му задачи включват мониторинг на портфейла от търговци и транзакции, изготвяне на анализи и действия за предотвратяване на измами и минимизиране на риска при онлайн разплащания.

В „Да, България!“ вижда за пръв път реална възможност за създаване на партия, която да отговори на обществените очаквания за справедливост чрез съдебна реформа и правов ред. Не членувал в никакви политически организации до този момент поради липсата на доверие в тях. Неизменен и неуморен участник в протестите от 14 юни 2013, както и в последвалия граждански натиск за кардинална съдебна реформа.

Протестира и срещу застрояването на природните паркове и черноморското крайбрежие. Виждайки съмишлениците си от протестите в движение „Да, България!“ решава, че няма друг начин за решение на проблемите, освен да премине от битка на улицата в битка на политическия терен.

Учредител на ПП „Движение Да България“.

Обича девствената природа и всичко, свързано с нея. Отглежда собствена зеленчукова и овощна градина на семейната селска вила. Любимото му хоби е да прекарва времето си със семейството и приятелите. Чете научна фантастика и се наслаждава на хубава музика.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни