Кандидат  за народен представител от Костинброд, в 26-ти МИР, София-област, на 5. място в листата.

Роден е в София, живее в Костинброд. Несемеен е и без деца.

Завършил е средното си образование в Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“. Три семестъра е следвал двойна специалност „Математична и теоритична физика“ в Абърисуит, Уелс. В момента се обучава в Софтуерния университет (SoftUni).

Работи като първо ниво техническа поддръжка в Hewlett Packard Enterprise. Занимава се полупрофесионално със стендъп (stand-up) комедия от около 2 години.

Ако преди месеци някой му е бил казал, че не само ще стане учредител на партия, но ще бъде и кандидат за народен представител, е щял да се засмее.

Впоследствие обаче установява, че „Да, България!“ има потенциал да нанесе реален удар срещу олигархията и мафията. Вижда себе си в идеята, че няма голям смисъл да се спори дали 40 стотинки от един лев да ги харчим като леви или като десни, а по-скоро има смисъл да се попитаме: „Къде, за Бога, отидоха другите 60 стотинки?!“

Занимава се със стендъп комедия и обича да кара хората да се смеят. Дори и за негова сметка. Геймър, меломан и киноман. Съжалява, че не се занимава с повече неща в свободното си време, но ще е така, докато не открие как да събере 8 часа сън в 4 часа.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни