Кандидат за народен представител 23. МИР– София, на 10. място в листата.

Родена в Горна Оряховица, област Велико Търново.

Разведена, с две деца.

Завършва Юридическия факултет на СУ „Климент Охридски“ със степен бакалавър по право. През 1993 г. завършва University of Limerick, в Лимерик, Ейре, със степен MA European Integration.

Юрист и адвокат.

Работила е като данъчен експерт в “Артур Андерсен” – София, като ръководител правен отдел в “Андерсен” – Петербург (1998 – 2000 г.), като ръководител асоциирана към “Андерсен” правна кантора – Братислава (2000-2003).

Между 2003 и 2008 г . е основател и управляващ съдружник на асоциирана към “Ърнст енд Янг” правна кантора в София.

От 2009 г. е управляващ съдружник на независима правна кантора в София.

Професионалният ѝ опит обхваща структуриране и договаряне на търговски сделки, координация и ръководство на проекти, изграждане и координиране на многопрофилни екипи, работа с мултикултурни професионални структури.
Говори свободно английски и руски език.

Не е членувала в никаква политическа организация преди „Да, България!”

Причината да се включи в битката за България е съзнанието, че колкото и човек да живее в изградения от самия него микросвят, не може да остане изолиран от състоянието на обществото и държавата, в които е. И когато хора, които тя уважава (било на лична, било на професионална основа) огласят решимостта си да работят за оздравяването на тази среда и за въздигането на тази държава, най-малкото, което тя би могла да направи е да се присъедини към тях и да предостави енергията, знанията и опита си. Мечтата ѝ е да бъде умъртвена и веднъж завинаги погребана съществуващата от десетилетия вражда между гражданин и държава в България.

През различни периоди от живота си се е занимавала с различни хобита: хайкинг, джогинг, езда, скално катерене и ски. Обича да пътува до непознати нетуристически места. Свободното си време прекарва с приятели извън града, а при невъзможност за това обича книгите и музиката в къщи.

Предстоящи събития

Няма намерени резултати

Последвайте ни