Национална кампания „Ти броиш“: Търсим 12 000 защитници на вота за ЧЕСТНИ и СВОБОДНИ избори

Координатор/и

Стоян Михайлов

Стоян Михайлов е експерт в областта на пазарните и социални проучвания с над двадесет години опит като изследовател и ръководител в известни български и международни компании за маркетингови и социални изследвания. Между 2005 г. и 2011 г. е управляващ директор на Синовейт България. Социолог по образование, член на Българската социологическа асоциация. Лектор в СУ „Св. Климент Охридски” , катедра „Социология“. Понастоящем управлява собствена консултантска фирма.

Стоян участва активно в трите вълни протести в България– 1989  – 1990 г., 1996  - 1997 г. и 2013-2014 г. Вярва в потенциала на българското общество да възстанови изгубената справедливост и да развие човешкия си капитал.

Роден в София, на 51 г. женен за Наталия, с която са създали най-ценния си актив – Рая на 23 г. и Георги на 7 г. Влага енергия и страст в това, което прави. Бивш спортист и запалянко, сега по-скоро ценител на добро вино и приятна компания с приятели. Обича да пътува в Европа с автомобил и да „открива“ европейските страни.

Свързани новини и позиции

КЗЛД трябва да действа, а не да се включва в замазването на безпрецедентното изтичане на лични данни

До Председателя на Комисията за защита на личните данни Уважаеми г-н Караджов, От Ваши изявления в медиите по казуса с изтичането на данни от НАП, разбираме че КЗЛД възнамерява да “изчака правоприлагащите…

  • 18 Юли 2019, Четвъртък

Против пръстовите отпечатъци в личните карти

В Европейския парламент предстои гласуване на Регламент, според който всички държави-членки ще са длъжни да записват пръстови отпечатъци в личните карти на всички свои граждани. Демократична България е против такава…

  • 07 Март 2019, Четвъртък

Медийни участия